AHA! OPEN STAGE I TÅRNVÆRELSET

Kom og lyt eller kom og fortæl.

Vi åbner en fortællerscene, en open stage, hvor poesi, rejse- eller røverhistorier, oplæsning af en mors dagbog eller en novelle, der er ved at få lagt sidste hånd på, bliver oplæst i Absalons Tårnværelse på 3.sal. Tænk “The Moth”, en open mic aften med fortællinger, bliv overrasket, underholdt, krum tæer og test dit eget arbejde!

Kom og få en på lytteren! Eller..

..har du selv noget, du gerne vil prøve af på et mindre publikum?
– Skriv ca 10 linjer om det du kunne tænke dig at fremføre.
– Hver deltager har max 15 min. på scenen inkl feedback
– Send i en mail til linda@langkildekommunikation.dk

Linda Langkilde danner rammen for aftenen og guider gennem konstruktiv feedback og erfaringsdeling. Linda er kommunikationsrådgiver og har i mange år arbejdet med storytelling. Derudover kan hun fortælle om en gang hun udgav en sang, blot fordi det var hendes største frygt at synge foran andre.

HVORNÅR
En tirsdag i måneden kl. 20.15-21.45
HVOR: Tårnværelset på 3. Sal

PRIS: 50 kr. Et glas vin eller en kop varmt inkluderet i prisen. Der er begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en billet, så køb her:
Tirsdag den 24. april: her

Billetter, tirsdag d. 22. maj: her
Billetter, tirsdag d. 19. juni: her

 

Overskydende billetter sælges i baren.

 

Vi glæder os!

Linda og Absalon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Open Stage er en del af AHA! i Absalon.

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.