Stefan Fuglsang Mortensen, Afdelingsleder, Andel.

Linda skal have de største anbefalinger med herfra. Jungs typeindikator (JTI) var indgangsvinkel for vores samtaler, men Linda formåede hurtigt at rette vores dialog ind, når mere presserende emner støjede, og hun dykkede ned i en imponerende stor “værktøjskasse”; mindfulness, gestalt, bevægelse, coaching……..for at adressere og bearbejde “støjen”.

Lindas tilgang hjalp med at rette mit fokus ind på de væsentligste ting, lige nu og her, men hele tiden med den langsigtede plan for øje. Samtalerne med Linda skabte klarsyn, og jeg kan kun anbefale en månedlig øvelse, hvor du evaluerer om du til stadighed betræder den sti, der udnytter dit sande potentiale, gerne med en kyndig vejleder som Linda ved din side. 

Det er ufatteligt givende at kommunikere med Linda og fokus bliver skærpet for hver gang vi mødes. Hele dit livshjul bliver adresseret, hvordan kan du ellers leve en integreret og helstøbt tilværelse. Foruden at være en knivskarp kommunikator, interviewer og coach, er Linda også en stærk personlig ledelsesrådgiver, sammen med Linda fokuserede jeg på ledelsesdiscipliner, strategi og mandskabspleje; i travle tider er det så fristende og let at blive opslugt af detaljer, eks. detaljer der egentlig burde delegeres til dit team og formodentlig til mere relevante kræfter.

Tak til dig Linda, for at vi kom ind til kernen, og fik rettet fokus tilbage på den rette sti. Vi ses helt sikkert igen!

Stefan Fuglsang Mortensen, Afdelingsleder, Andel.