LANGKILDE KOMMUNIKATION

Mundtlig
og kropslig kommunikation

 

Linda Langkilde arbejder med mennesker, grupper og organisationer og udvikler deres mundtlige og kropslige kommunikations-kompetencer og potentialer

Jeg tilbyderBooking

Jeg Tilbyder

Lederudvikling

Linda Langkilde afholder en række forskellige forløb for ledere med fokus på egen udvikling.

Foredrag og workshop

Hvordan kan man som arbejdsgiver, kollega og medarbejder sørge for, at miljøet på arbejdspladsen er det bedst mulige?

Dans

Dans, hvor du vil blive guidet til at mærke din krop, musikken og måske udfordret i nye bevægelser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert – så kom og dans som du er.

Personlig rådgivning og træning

Linda Langkilde tilbyder personlig rådgivning og træning med et helt særligt fokus på din fornemmelse for velvære og sund kropsholdning.

FOREDRAG

Om Arbejdsglæde

Bag om Langkildekomunikation

Mød Linda

Linda har flere års erfaring som HR Manager og som HR konsulent, samt inden for uddannelse og kompetenceudvikling som lektor i bl.a. psykologi og som erhvervskonsulent & teambuildingsinstruktør.

Langkilde Kommunikation sætter fokus på arbejdsglæde og medarbejderudvikling i grupper og individuelt.

Desuden holder Linda foredrag, events og teambuilding for private virksomheder så som: Andel, Novo, Scandic, Djøf-efteruddannelse, Manuvision, DBU, SKAT, WindowMaster mfl.

INPIRATION

Lad dig Inspirere

Foredraget “Kender du dine alarmklokker ? “

I forbindelse med morgenmøde på Scandic holder jeg foredraget "Kender du dine alarmklokker ?" læs mere her: –Scandic Eremitage - Morgenmøde_Linda Langkilde2 Kære Linda, Tusind tak for et fantastisk spændende og inspirerende foredrag til vores morgenmøde fredag den 2....

læs mere

Firma events – dans og kommunikation

Igangsætter af ”glædes dans”. Elementerne er humor og bevægelse og glæden ved dans. Det kan være guidet fri dans, eller simple danse, hvor alle kan være med. Egner sig til f.eks. kick-off og firmafester eller i forbindelse med workshops. Arrangementer: Juni-september...

læs mere

Føler du dig set?

Jeg bliver altid så glad og fyldt med energi, når jeg får gode tilbagemeldinger på min indsats. Mon det er fordi, jeg særligt føler mig 'set', når jeg får anerkendende ord? For andre er det måske en gave eller et fysisk klap på skulderen der gør, at de føler sig set....

læs mere

Vil du være instruktør i fri dans seniorer ?

Jeg holdt kursus den 11.12.2018 i Dansekapellet for DGI, med deltagere fra FOF og Dansekapellet i fri dans. En kursist skriver "tak for et rigtig godt og intenst dansekursus i går: Jeg synes du er rigtig god til at formidle og til at "fange" os og god til at give...

læs mere

Podcast

Open Stage: Bag Om Ordene

Referencer 

Sagt om Linda

"Foruden at være en knivskarp kommunikator, interviewer og coach, er Linda også en stærk personlig ledelsesrådgiver"

 

Linda skal have de største anbefalinger med herfra. Jungs typeindikator (JTI) var indgangsvinkel for vores samtaler, men Linda formåede hurtigt at rette vores dialog ind, når mere presserende emner støjede, og hun dykkede ned i en imponerende stor “værktøjskasse”; mindfulness, gestalt, bevægelse, coaching……..for at adressere og bearbejde “støjen”.

Lindas tilgang hjalp med at rette mit fokus ind på de væsentligste ting, lige nu og her, men hele tiden med den langsigtede plan for øje. Samtalerne med Linda skabte klarsyn, og jeg kan kun anbefale en månedlig øvelse, hvor du evaluerer om du til stadighed betræder den sti, der udnytter dit sande potentiale, gerne med en kyndig vejleder som Linda ved din side.

Det er ufatteligt givende at kommunikere med Linda og fokus bliver skærpet for hver gang vi mødes. Hele dit livshjul bliver adresseret, hvordan kan du ellers leve en integreret og helstøbt tilværelse. Foruden at være en knivskarp kommunikator, interviewer og coach, er Linda også en stærk personlig ledelsesrådgiver, sammen med Linda fokuserede jeg på ledelsesdiscipliner, strategi og mandskabspleje; i travle tider er det så fristende og let at blive opslugt af detaljer, eks. detaljer der egentlig burde delegeres til dit team og formodentlig til mere relevante kræfter.

Tak til dig Linda, for at vi kom ind til kernen, og fik rettet fokus tilbage på den rette sti. Vi ses helt sikkert igen!

Stefan Fuglsang Mortensen

Afdelingsleder, Andel